話說今日過黎呢頭做野~  香港人趕頭趕命  好多時都係想食個快飯 醫下肚姐~  咁岩一落樓下就見到呢間野有d人係門口排緊隊~  好似唔錯咁  所以同兩個同事黎試下一入黎就見到一個叉飯都係32蚊咋!  簡直唔敢相信呀!!! 係灣仔區會有咁平燒味飯  認真呢??!!我就叫左呢個同另一個女仔share   就咁睇已經唔錯啦  係咪先~食落仲好好味架~  叉燒少肥 岩晒我地~  燒鴨又夠味~   正   $49蚊 兩個人已經食都係25   已經夠飽了xd然後仲有另一個男同事叫左個叉米粉  D叉燒就差D,,~  但湯米都唔錯呀~    32$ 佢都話好可以架啦 仲想點wo    然後仲有個同事堂食左  燒雞飯  話好差~  好難食  所以黎唔黎幫襯就見人見智啦 030~   我自己就覺得可以ge... 又唔貴  當支持下老店本地店囉~  呵呵

然後仲有個同事堂食左  燒雞飯  話好差~  好難食
所以黎唔黎幫襯就見人見智啦 030~
2019-04-11
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)