2018-02-06 250 views
我記得呢間鋪之前係間coffee shop 今日諗住去飲杯咖啡既時候呢 就發現佢突然間轉左做一間日式食肆 再望一望個餐牌 咦 佢個下午茶平都咁 就點都要比個機會佢啦$22嘅西多士連野飲都相信連普通茶餐廳都好難搵到架啦 更何況呢間係啲乾淨日式嘅餐廳 你就咁睇佢你牆上幅畫都覺得唔係普通茶餐廳啦 不過我想食嘅唔係西多 而係迷你角切魚生飯 我見到台台都食既 但係可惜我叫嘅時候嗰侍應話俾我知叫賣晒😭之後我就轉咗做迷你和風牛肉飯囉坦白講我覺得以呢個價錢黎講我都唔會要求好多野嘅 大家都睇到其實佢個飯同個麵豉湯個碗差唔多高 係闊少少嘅啫 不過佢啲牛肉嘅份量都唔少㗎大概係個飯嘅一半啊 味道有啲似連鎖牛肉飯嘅 所以都唔算差而且佢既牛肉汁係撈勻得晒個飯既 以呢個價錢真係抵仲要包埋野飲