呢間餐廳以前座位好舊,現在翻新咗,當堂光猛咗整潔咗,亦感覺闊落坐得舒服。食物不是食評講的咁差喎,我反而覺得ok呀,食物種類都算多,尤其是扒餐,自選2款$88, 份量夠大,黑椒汁跟我哋平時食既唔同,佢比較稀少少,唔系杰撻撻果種,雖然稀少少但黑椒味夠之餘,感覺好似自己屋企整,唔咸👍。奶醬多,估唔到花生醬多到呢😁真係俾得好多。奶油脆脆豬,夠脆夠奶油🤣。唔少得緊系咖喱啦,咖喱真係好食,要咗中辣,中辣既辣度啱啱好👍👍👍飯都食多咗🤣。**仲有仲有,必食自製麻辣菜甫醬,上次買咗,真係堅辣,筆少少要來撈飯,正。呢個真心推介。仲有,我有問佢哋既姐姐,如果扒餐要咖喱汁得唔得,佢哋態度好好,有傾有講,真係好似街坊傾偈咁😁😁(咖喱汁系要加錢)。總括來說,我哋都好滿意👍
奶醬多,估唔到花生醬多到呢😁真係俾得好多
。奶油脆脆豬,夠脆夠奶油🤣。
總括來說,我哋都好滿意👍
2021-12-09
Type of Meal