黃竹坑熟食中心二樓間間都係泰國菜,見到尼間rating 最高,所以去試下因為佢lunch time 到二點半之後就會收爐,我地二點三,坐低左問吓,阿姐啫仲有冇得叫午餐🥣 甘阿姐話有 (態度麻麻地, 不停甘黑我地面-一个紅色頭髮既阿姐) 叫个pai thai(金邊粉) 同加青咖哩牛腩 (咁係佢落單嘅過程我哋好清楚甘叫”牛腩”,之後係等緊嘅期間,佢走過來同我地講,話煮錯咗咖喱雞,味道上係一樣叫我地食咖喱雞 話廚房唔想煮過 咁你都知係自己廚房煮錯左,點解要叫個客人食第二樣野)佢嘅味道係唔錯,咖喱牛腩同埋金邊粉都可以算得上係價廉物美,值得再返去食不過佢服務態度真係有待改善

叫个pai thai(金邊粉) 同加青咖哩牛腩

不過佢服務態度真係有待改善
青咖哩牛腩
Pai  Thai
2018-03-02
$60 (Lunch)