2023-10-17 492 views
今日lunch唔想食咁飽. 所以就搵下公司附近有無d食雲吞麵的店. 居然有. 重要平到我笑.牛肉撈麵, 同事話以為會好細碗點知一黎到一大個湯碗. 份量真係嚇一嚇.  似落左兩個麵餅.可能我一直諗住牛肉好似牛腩個 d. 點知黎到發現真係一舊舊的牛肉.同事話味道唔差, 但有少少痴牙. 自制墨丸貢丸米. 呢度的雙併$26 就算三併都係$36 真係見到個價錢由心笑左出黎. 好耐都無試過食咁抵的lunch墨丸可能係自家制. 所以只有兩粒. 味道ok 咸甜適中. 重有d彈牙. 貢丸就有三粒. 不過不失. 碗米粉亦無因為價錢而得兩三啖. 絕對飽肚, 怪不得食完出門口一條長龍. 望到對面食自家制雲吞, 都幾大粒下, 下次有機會一定要試下,
同事話味道唔差, 但有少少痴牙.
牛肉撈麵

自制墨丸貢丸米.
隻併墨丸貢丸米
2023-10-17
$36 (Lunch)
牛肉撈麵
隻併墨丸貢丸米