(Non-member)
2009-01-06 33 views
依家我係全記食梗飯, 何解得閒係度無端端發癲上網係因為d野食差到冇人有. 我連食都唔想食, 忍唔住要即刻開部notebook, 上網, 寫食評今日屋企人同我, 同家姐慶祝生日, 唸住去西貢食海鮮, 一向我地都幫襯開通記, 但家姐之前試過全記話好okay, 咁我地 一行七人就唸住去試試. 點知, 唔試好過試首先, 黎左個豉椒炒白蜆, 一見到牒野, 我地以為係殼炒殼, 咁就叫左侍仔黎睇, 佢地係咁解釋話d肉炒哂出黎, then我地真係即時將殼揀出黎, 我地搵到的殼around有15-20隻, 但當然肉就唔見有15-20隻喇. 咁佢地就話幫我地downgrade左牒野之後黎個幾樣野都唔係咁好, 而且我地叫之前問左個d瑤柱有幾個隻, 佢地個陣話12隻, 上到table得6隻, 問返d侍仔, 佢話係得6隻, 仲話同我地講話解釋個條友唔係好清楚d野. then我地忍唔住, 走去問返答我地個個人, 之後佢知衰左, 就補返6隻俾我地. 當然, 我地都火火地再黎個芝士焗龍蝦, 我可以形容係芝士湯+龍蝦頭炒尾. 因為冇肉, 而且d 芝士的味好怪, 總之牒野似係人地食剩炒埋的, 之後我地又出聲, 個侍仔都可

再黎個芝士焗龍蝦, 我可以形容係芝士湯+龍蝦頭炒尾. 因為冇肉, 而且d 芝士的味好怪, 總之牒野似係人地食剩炒埋的, 之後我地又出聲, 個侍仔都可能覺得有問題, 佢即加返d料俾我地, 但都冇用囉, 冇肉的, 都唔知食咩

依家差唔多要走, 一句講到尾, 大家千祈唔好食, 而我係永遠永遠都唔會再返黎, 最好佢地快d執, 費事影響香港的美吃天堂的美譽!!!!