2022-01-16 399 views
美孚嘅小店實在好多, 呢一間都係無意中發現。剛巧有特價限時漢堡包推出, 諗住試一試。估唔到禾稈冚珍珠。 🤩雖然是限定特價,但完全係有誠意嘅代表作。香煎鵝肝安格斯配法式萍果本身呢個手打牛肉漢堡已經係又厚又多汁,估唔到配上蘋果蓉,甜甜的, 完全係一個新配搭,感覺很新鮮。再加上鵝肝,簡直係入口即溶。這個Crossover嘅連小朋友食到都讚不絕口。不單止有誠意而且性價比高。呢一盒薯條,簡直比連鎖店的超高水準。炸得香脆可口而且份量足 (加$10 combo set 就有薯條加飲品), 就算外賣拎返屋企都要係香脆。佢有好多唔同嘅醬料配搭, 我哋揀咗黑松露醬,簡直係一個絕配。本身盒醬料其實應該成本唔低,但係佢仍然大大盒,沾唔晒唔捨得掉,留返下轉食。真係食過返尋味。😋😋仲有好多不同漢堡飽,款款都好吸引。有創意有味道,日後可慢慢試。😋😋🥰
美孚嘅小店實在好多, 呢一間都係無意中發現。

香煎鵝肝安格斯配法式萍果

2022-01-11
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)