2021-06-24 434 views
呢到食漢堡包都出晒名,一直bookmarked 左好耐裝修都好型格同現代感,有啲車軚做裝飾入到黎感覺都有啲酒吧feel自己揀完野食就去櫃檯落單,之後就會有店員送過黎,仲不設加一服務費添今次同朋友一人叫左一個餐!超滿足!呢到牛肉漢堡好出名,不過我今次就叫左軟殼蟹漢堡同鱈魚柳漢堡試下🍔軟殼蟹漢堡🦀:見佢寫住廚師推介,所以就好想揀,同埋本身自己都好鍾意食軟殼蟹。個包黎到真係嚇一跳!超大份,同部電話差唔多高度😮一啖都咬唔晒成個包。軟殼蟹炸得好脆,一啲油膩感都冇,而且唔腥,加埋蕃茄同生菜🥬感覺好fresh🍔菠蘿鱈魚柳漢堡🐟:鱈魚柳外脆內軟,加埋菠蘿十分爽甜,沙律醬加左酸瓜好開胃,又有芝士、蕃茄同生菜,口感都好豐富。個包都係超大個,唔怕肚餓,絕對足料。🍟牛油果醬芝士薯條🥑:牛油果醬同芝士都幾夾🤩成個薯條都好邪惡,仲有少少茄醬係上面,三個顏色同味道,唔同層次,薯條都幾多,同埋薯味濃,推介🌟🍑蜜桃冰茶🧊:食完野飲番杯凍飲好解渴,入面仲有啲果肉粒粒,唔會太甜,冇澀味,好消暑呢到雖然唔洗收加一服務費,但啲服務都好好,見我覺得凍就主動提出話閂細啲個冷氣,好細心,值得一讚

呢到食漢堡包都出晒名,一直bookmarked 左好耐

軟殼蟹漢堡

🍔菠蘿鱈魚柳漢堡🐟: