2022-08-04 32 views
小城鎮地址:北角明園西街2-6號明苑中心地舖因要北角轉車,交通上我會經呢度, 工作時會在附近尋找些食新肆。小城鎮是西餐, 價格親民, 讓人輕鬆自在食飯的地方。Menu由扒、PASTA、pizza、SNACKS,All Day Breakfast等酥皮湯好耐都飲過了,酥皮沉入忌廉菜湯中雞沙律很大碟,雞扒是煎起熱的呢。仲有車里茄同雞蛋及菠蘿,醬汁分開上,雞扒太大塊,食完經已飽了一半。豬肋骨跟著條,美式,bbq sauce 是好味要訣,個肋骨也是份量驚人,有10節肋骨,基本上食肋骨用手拎起食,係最滋味同方便。紅酒牛尾薯蓉同雜菜,牛尾膠質豐富,配紅酒汁甜甜地有淡淡紅酒香。十勝紅豆奶茶,紅豆粒甘甜軟腍,伴抹茶醇香中和一下甜度。百香果梳打好涼快呢餐多到夠3人食,滿足度100分。
小城鎮
地址:北角明園西街2-6號明苑中心地舖

是西餐, 價格親民, 讓人輕鬆自在食飯的地方。

酥皮湯好耐都飲過了,酥皮沉入忌廉菜湯中

十勝紅豆奶茶,紅豆粒甘甜軟腍,伴抹茶醇香中和一下甜度。

百香果梳打好涼快

呢餐多到夠3人食,滿足度100分。