今日去咗山旮旯食晚飯,呢間餐廳叫做山旮旯個位當然係喺山旮旯啦,佢就係接近跑馬地附近,喺銅鑼灣地鐵站行過去我都要差唔多15分鐘啊。一入到去就發覺係嘈到拆天,講嘢全部都要好大聲咁講,叫咗個薯條嚟食,第一印象感覺唔錯,仲有兩種source 添。之後就多咗呢一個pasta同埋牛肉薯仔啦,牛肉薯仔感覺太甜, pasta感覺就非常之一般。仲叫咗個Pizza,呢個對比起頭先啲嘢食來講就會比較出色啦。最後叫咗個素菜嘅串燒拼盤,賣相精心設計仲有擺位添,兩條茄子非常之大咁x型放係度,算係叫做食返啲蔬菜啦。最後去到甜品嘅時候,個Menu有四款,點知呢樣有冇嗰樣又冇,最後只係叫咗剩返嗰兩款。令人失望嘅係,打電話訂位嘅時候叫咗佢喺上面寫生日快樂,最後竟然完全冇提到。埋單$250一位。