2010-08-24 55 views
難得同honey禮拜一放假,所以我地揸車入左老遠既汀九食個lunch, 初頭以為好遠但原來揸車由尖沙咀入去四個字就ok。佢地既semi-lunch, 比我想像中多野食,不過我好最鐘意佢地個view,個落地玻璃對住個海好吸引我,好relaxing ar ^.^對我黎講食佢個buffet枱d野食都已經飽飽地,一杯杯既焗意粉、沙津、壽司、點心、甜品等任食,而我honey就話個中式人參燉鷄湯幾好,可以下火, wakakaka…至於個主菜我order左香煎吞拿魚柳,幾滑同埋份量剛剛好。Dessert 方面,認真要讚一讚,佢地有個chocolate cake, 有好濃的chocolate味,岩哂我,至於blueberry cheesecake同埋桂花糕仲有四至五款慕絲杯仔,我通通都試過,不過不失,今次老遠既lunch buffet黎講,尚算滿意。

吞拿魚柳
honey likes人參燉湯~
桂花糕
不同口味的慕絲杯....
2010-08-16
$130 (Lunch)
honey likes人參燉湯~
不同口味的慕絲杯....