尖沙咀LCX嗰邊多咗幾間新野食 一直都仲未去試 今次就屋企人試咗羲和雅苑打電話去book枱嗰陣已經問我地要唔要留定隻烤鴨(可以半隻或一隻) 仲已經係電話解決俾我地聽會有咩食法🤣環境方面:有大圓枱 有梳化卡位 亦有室外位置揀 可以望住海景 同朋友家人情侶去都冇問題服務方面:每上一道菜都會同我地介紹 特別係食烤鴨嗰陣會教我地咩部位跟咩醬食 好細心👍🏼食物方面:款式好多 而且好特別 味道亦不錯烤鴨:最特別係鴨皮加藍莓醬同爆炸糖食完全冇咗油膩感覺!估唔到爆炸糖可以有咁嘅食法金磚豆腐塊:外脆內滑!蝦干冰菜:本身鍾意食冰菜 所以試下有冇咩特別睇落好次平平無奇 不過食落因爲有啲酸酸甜甜嘅汁 所以好清新開胃 北京干炸丸:其實係炸豬肉丸 熱辣辣 唔會太多炸粉嘅感覺芥末沙律蝦球:味道好夾 加上有炸米通就更加香脆總結:值得再去!

環境方面:

服務方面: