2022-07-29 1072 views
😺海班兩食見到好多人都嗌呢一個菜式,因為佢個魚湯真係好出色,難怪個個都想試吓呢一個餸😌 魚湯嘅魚味非常濃郁,飲落口仲好鮮甜添🐟 真材實料就係呢一種味道囉🤓 湯入面其他配料,包括有豆腐,瘦肉同埋雜菌都會放出嚟當一個清清地嘅餸菜。上面嘅班片就更加唔使講啦,同魚湯同出一轍,都係非常鮮味。💗😺醬燒牛肋骨芥末籽配上肉質彈牙嘅牛肉,層次好豐富。芥末籽有少少爆炸嘅感覺,芥末味好香🤤 牛肋肉係近骨既部位,所以牛肉嘅油分都好多,牛肉味香濃。🐮😺南非24頭吉品鮑賣相好精緻,食一餐高質素嘅中菜當然唔少得「鮑參翅肚」啦。所以我哋就帶咗呢個吉品鮑。鮑魚用刀叉食就最啱啦,鮑魚嘅芡汁,更加能夠提升鮑魚嘅鮮味。🤩😺賴尿蝦呢碟係店員推介嘅,話今日賴尿蝦好新鮮好大隻😋 見人哋咁落力推介一於試吓佢😉 嘩!真係有成隻手臂咁長呀💪🏻 店員真係冇介紹錯呀,味道好新鮮,如果我唔叫就笨啦🤣🤣溫馨提醒!🔔 七點至八點開始多人啦,如果想約朋友過嚟食,訂定枱就肯定有得食啦。😊
😺海班兩食

😺醬燒牛肋骨