2019-07-07
尖沙咀港式串燒店.抵食之選- 燒豬肋骨(半條)豬肋骨以 barbecue sauce 以燒烤方法煮成,豬肋骨肉燒完之後一啲都唔靭,因為骨附近嘅肉永遠係最重肉味最好食嘅,啖啖肉 + 甜甜的 barbecue sauce好入味!.燒貴花蚌蒜蓉粉絲!蒜蓉粉絲!蒜蓉粉絲!好食嘅嘢要講三次,蒜蓉粉絲貴花蚌好入味,非常新鮮,肉質爽口彈牙燒美國珍寶生蠔生蠔鮮味十足,生蠔肥美又飽滿,腰果之後仍然無損新鮮嘅海水味😋.🥚燒玉子 - 玉子燒食得多,燒過以後更重蛋香,而且燒完熱辣辣咁食好食啲🐖鹽燒五花腩肉 - 五花腩肉有啲似燒味嘅燒肉,皮脆+肥膏+豬肉,鹽燒醃制更香口🐂牛仔骨 - 好厚身嘅牛仔骨好似食緊牛扒咁!🥰咬落Juicy,大推!🐏紐西蘭羊架 - 新鮮,燒得好香,無羊騷味🐂霜降一口和牛 - 肉質彈牙,鎖得住啲肉汁😋👅海鹽燒王牌牛舌 - 爽口彈牙用鹽燒得很有鹹香.日式炸餃子 - 原來炸餃子點甜沙律醬係好夾㗎!餃子香脆,肉汁滿滿,我會推介呢個!.牛油蒜蓉焗雜菇燒烤必食牛油蒜蓉焗菇,金針菇就食得多,今次嗌雜菇, 感覺有益而且飽肚😝牛油蒜蓉好香,菇菌吸收得很完好👍🏻.
抵食之選- 燒豬肋骨(半條)
燒豬肋骨
燒貴花蚌
蒜蓉粉絲!蒜蓉粉絲!蒜蓉粉絲!
燒珍寶美國生蠔
燒美國珍寶生蠔
🐏紐西蘭羊架 - 新鮮,燒得好香,無羊騷味
🐂霜降一口和牛 - 肉質彈牙,鎖得住啲肉汁😋
👅海鹽燒王牌牛舌 - 爽口彈牙用鹽燒得很有鹹香
日式炸餃子