2020-02-25
成日食串燒都覺得食極唔飽,食咗幾百蚊都好似咩冇野落肚,所以見到香港有難得嘅自助串燒店就去試試佢,仲係黃店添!!門口有「米豬連」認證!!一入去店員好熱心咁講解燒嘅方法,旁邊有d咩醬等等,另外佢都有張清單,話你話咩食物大概要燒幾耐。旁邊有飲品可以揀,選擇都算豐富,另外都可以加錢買啤酒,不過我地就冇啦。佢地都有一個大沙津送,份量好多,我地都食唔晒。燒到一半換下口味都好適合~重頭戲嚟啦,串燒選擇好多,除咗唔同嘅肉之外仲有蔬菜,菇類、菠蘿等等,連棉花糖都有得燒!!放咗入串燒機之後,串燒會自動轉,我地就可以坐係到等食,勁方便同埋串燒份量都幾多,比起居酒屋感覺上更加抵食~旁邊有幾款調味料,可以照番自己口味落,好野味!!肉嘅熟度同樣都可以自己調整甜品燒咗棉花糖同雞蛋仔,棉花糖勁好食啊!!!好有bbq嘅感覺兩個鐘真係食到捧住個肚出去