2022-07-23 421 views
估唔到屯門屋邨商場入口有間細細地嘅cafe,店鋪有5-6張小台,十一點黎到,坐左2台食客。 你可以直接見到cafe廚房,乾淨企理,但店舖又唔會充滿油煙味。首先試下杯Cappuccino($35),偏細杯,咖啡味濃,拉花精緻。再叫咗個All day breakfast($68),正正常常,不過不失~朋友叫咗個蟹子忌廉汁配煙肉配扁意大利粉($68)。我就叫咗個egg Benedict bread& portobello($98),即係一個配麵包,一個配大啡菇~伴碟有薯陸有沙律。一個女仔較難食哂成碟,因為份量都幾多,味道不錯,值得推薦。打卡都唔錯嫁~住屯門嘅朋友,有機會可以幫襯下小店

朋友叫咗個蟹子忌廉汁配煙肉配扁意大利粉($68)。

住屯門嘅朋友,有機會可以幫襯下小店