話說今日又去咗尖沙咀做嘢,終於又可以叫埋阿妹去我既愛店度食嘢啦🫶🫶是日lunch set :⬇️⬇️套餐有齊主菜、餐湯同飲品🍸,呢個價位嚟講真係好抵食🥰今日個cream mushroom soup 濃郁順滑,菌香四溢,質感滿分💯💕✨香煎盲曹配龍蝦汁✨$148盲曹皮脆肉嫩好厚肉;伴碟龍蝦汁又好夠香濃,成功做到提鮮嘅效果,配搭得好完美🥰✨M4+ 澳洲和牛脊肉配薯條✨$218外焦內軟又多汁,肉味重得梨仲要exactly係我地想要嘅五成熟,今次真係想搵嘢挑剔下都好難😆另外仲加左清新開胃又特別既蓮藕蝦Salad, 跟餐價都只係$18蚊咋❗️✨燒豬梅頭扒配意式大通粉✨$108塊扒厚切大塊啖啖肉,肉質鬆軟又唔會好肥膩🫰🏻廚房仲要好細心咁,上枱前已經切好晒,等我哋唔使自己出手,即刻又加左分💕大通粉就煙韌彈牙又嗦汁,口感勁好又滋味🫶✨dessert✨+ $23今日嘅甜品系椰子石榴mousse cake,椰香撲鼻又軟滑,搞到我哋勁想encore多一份🫰🏻🫰🏻🛑The Grill Room📍尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓2樓港鐵尖沙咀/尖東站 A2 出口,步行約2分鐘

是日lunch set :⬇️⬇️

套餐有齊主菜、餐湯同飲品🍸,呢個價位嚟講真係好抵食🥰

✨香煎盲曹配龍蝦汁✨$148

✨M4+ 澳洲和牛脊肉配薯條✨$218

✨燒豬梅頭扒配意式大通粉✨$108

大通粉就煙韌彈牙又嗦汁,口感勁好又滋味🫶

✨dessert✨+ $23

🛑The Grill Room