2018-12-26 1113 views
最近喺網上邊好多論壇同埋網站都介紹茶木同櫻桃小丸子做咗一個crossover,而我自細就係小丸子嘅忠實fans,唔試一試真係對唔住自己一坐低,周圍都已經系小丸子同埋佢親愛嘅好朋友們嘅擺設同埋裝飾,設計精美,真係好似返咗去細個咁呀一睇呢個餐牌,已經好期待究竟有乜嘢小丸子美食我地點左一杯花輪玫瑰咖啡拿鐵同埋一杯爺爺抹茶歐蕾,見到隻杯真係好靚,好想拎返屋企2杯飲品味道都唔錯,如果冇咁甜,就真係完美啦首先我哋叫咗一碗紅燒半根半腩牛肚麵,好香既牛肉味,仲有濃郁嘅湯底,正跟著既係花輪皇子元貝炸蝦飯,小丸子迷一定唔可以錯過,大大個花輪同學係舊飯上面,問你捨唔捨得咬落去原來呢三舊蔬菜,都各有名堂,係咪好想親身用嘴試吓啦最後點左個小丸子綠茶心太軟,雖然佢個心唔算係好軟,但大致上個甜品貌相整得都算唔錯體驗完小丸子晚餐,成餐都係約3百蚊,對2個人黎講算係唔錯,最大得益係可以比你周圍打卡
一睇呢個餐牌,已經好期待究竟有乜嘢小丸子美食

2杯飲品味道都唔錯,如果冇咁甜,就真係完美啦

原來呢三舊蔬菜,都各有名堂,係咪好想親身用嘴試吓啦

2018-11-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)