2021-01-15 168 views
打工仔喺荃灣放lunch有咩好選擇?梗係行吓新開之戀睇吓有咩食啦,行完Donki,轉角位有間好顯眼嘅老掌櫃係食東北菜嘅,即管試一試佢。😀餐廳環境好闊落,仲有室內位,望住成個荃灣海旁,唔係咁凍日子黎的話坐出邊應該好舒服。Lunch選擇唔小,有飯有麵有水餃,加幾蚊有埋野飲,小食都可以追加😳口水雞飯 $48上到黎連隔離枱都話大份,雖然係細雞,但係應該都差唔多有半隻雞喺度!係半隻!😂辣度啱啱好,而且係屬香辣嗰種,雞唔鞋,唔知食乜可以嗌呢個,唔伏。水煮魚+菜飯 $49女朋友嗌左小辣,佢覺得口味好啱佢😂魚柳又多又大件,入邊仲有冬粉同娃娃菜等等,再加埋個菜飯,十分滿意嘅lunch。

口水雞飯 $48

水煮魚+菜飯 $49