2022-07-06
✦由新開張已經好想試既餐廳🙈完全係被佢藍色主題既裝修吸引住😂(calling all the fans of blue 💙) 雖然食物選擇唔算多 但質素又唔錯喎🙈不過整體覺得食物價錢略為進取🙈▾▾🐙Grilled Octopus Tentacle $𝟏𝟖𝟖有驚喜‼️八爪魚鬚煮得岩岩好 好彈牙又入味🤪咬落去仲有d肉汁慢慢滲出黎😍擺盤中間仲有鷹嘴豆😜配合地中海風情🐙🍄🍝Casarecce Pasta $𝟏𝟖𝟖平時比較少食呢種意粉🙈但竟然係全枱最受歡迎嘅食物😍忌廉蘑菇松露醬完美融入麵條🙈每啖都食到好香嘅蘑菇黑松露味😍必叫‼️🦀🍝Crab Chitarra $𝟏𝟗𝟖以蕃茄海鮮醬煮成既蟹肉結他麵🙈海鮮味道幾新鮮🤪但略嫌少少蓋過蟹肉味道 所以整體印象唔太深刻🙈🐄🥘Mediterranean Beef Stew $𝟐𝟒𝟖地中海菜必食既beef stew🙈 但個人覺得塊sourdough更有驚喜😍上既時候仲新鮮熱辣而且非常香脆😍配上beef stew別有一番風味🤪💰 $𝟐𝟓𝟎 𝘱.𝘱 (𝟒 𝚙𝚙𝚕 • 𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡)🏃環境舒適度: 𝟛.𝟠 / 𝟝💵ℂℙ值:𝟛.𝟠 /𝟝👀回頭率:𝟛.𝟟 / 𝟝
▾▾
🍄🍝Casarecce Pasta $𝟏𝟖𝟖
🦀🍝Crab Chitarra $𝟏𝟗𝟖
💰 $𝟐𝟓𝟎 𝘱.𝘱 (𝟒 𝚙𝚙𝚕 • 𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡)
🏃環境舒適度: 𝟛.𝟠 / 𝟝
💵ℂℙ值:𝟛.𝟠 /𝟝