2022-05-05
今晚同我大大又來❤︎︎馬祖❤︎︎食飯啦🤭上次食湯麵,今次要來試埋個火鍋放題😋我地揀左$298美國Prime Grade 極上牛頸脊及西班牙伊比利亞黑毛豬放題套餐❤︎︎湯底都係一人一鍋👍🏻夠晒衛生,呢度店員真係好好禮貌👍🏻抵讚❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦⭐️湯底:藥膳台灣麻辣湯,唔係味精水,超夠味~藥膳蟲草花桃膠雞湯,👍🏻有蟲草花,紅棗,杞子,桃膠~超足料⭐️Prime Grade極上牛頸脊:呢個超讚,睇啲相已經知,牛嘅油脂分泌均勻,入口即溶👍🏻👍🏻😋⭐️西班牙伊比利亞黑毛豬:平時食放題啲豬肉都係偏鞋,但呢款入口係超鮮嫩,我地食晒2碟🤭👍🏻⭐️火鍋配料有多款選擇,自己出去揀嘅,本人推介芫荽燒賣🤭👍🏻一來出面小食到,二來入口唔會係食緊麵粉嘅感覺,芫荽味超香,芫荽控必試👍🏻金沙魚蛋,魚蛋入面係鹹蛋黃蓉,味道超夾,滾熟左之後記得灘一陣先食,驚爆汁淥到個嘴~⭐️飲品款式都好多,推介佢(得米)冬瓜茶,平時飲開嘅放題冬瓜茶都係超甜,呢隻甜道剛好,勁清甜好飲👍🏻👍🏻👍🏻⭐️雪糕雪條款式超多,movenpick呢啲基本功😆我推介大家食雀巢熊貓雪條,因為我鍾意食朱古力😋佢係雲呢拿+朱古力味,成支雪條係熊貓形狀,小朋友實鍾
湯底都係一人一鍋👍🏻夠晒衛生,呢度店員真係好好禮貌👍🏻抵讚
❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦
⭐️湯底:藥膳台灣麻辣湯,唔係味精水,超夠味~
藥膳蟲草花桃膠雞湯,👍🏻有蟲草花,紅棗,杞子,桃膠~超足料
⭐️雪糕雪條款式超多,movenpick呢啲基本功😆我推介大家食雀巢熊貓雪條,因為我鍾意食朱古力😋佢係雲呢拿+朱古力味,成支雪條係熊貓形狀,小朋友實鍾意👶🏻❤️