上次朋友開生日P 黎過一次,野食好味,而且又有戶開打卡靚靚既空中花園,所以特登再黎!! 環境舒服又可以慢慢坐,無限時~同朋友傾下計,嘆返餐🥰❤️烤全天然BB豬肋骨 全天然無激素既豬肋骨,啖啖肉又香又惹味,仲有香脆薯條同埋烤蔬菜伴碟,食材高質,味道又出色🧡牛肝菌意大利飯加黑松露 超濃郁既黑松露味,加上煙煙韌韌既意大利飯,口感味道都好唔錯💛Organic Ceasar salad 好大盤沙津!! 有機新鮮蔬菜,天然新鮮,簡單沙津醬調味,健康又好味~💚True Blue 新鮮藍莓+青檸,再加提子汁同梳打mix, 味道清新,而且仲有藍莓熊仔冰係頂,好岩打卡!!💙Fruitology 香橙+菠蘿等等果汁mix Ginger Ale~ 好清爽好有夏日既感覺