2022-06-06 134 views
我同屋企人一齊去食放題~ 因為食放題可以好多選擇,同埋媽咪可以唔使煮飯~ 放題既串燒真係幾唔錯,我哋叫咗燒羊架,燒牛舌!兩樣都好好味!仲有燒菠蘿🍍燒菠蘿都燒得好好味!卷物有好多選擇~我哋基本上都叫左一款黎食~ 明太子卷,吞拿魚蓉卷,芒果卷,牛油果卷好好味!全部卷物都各有特色,本人鍾意芒果卷,因為芒果連埋卷埋一齊食好爽口!我哋仲叫咗好多壽司~有三文魚壽司,虎蝦壽司,帶子壽司,腐皮船壽司,油甘魚壽司,鰻魚芝士玉子卷~ 火炙系列都燒得好好~ 我地叫左火炙三文魚壽司同火炙虎蝦壽司~大贊蒜香蒸元貝!估唔到咁好味!真心係好似去緊海鮮餐廳食嘅咁有風味!第一次見到有豆乳湯底~所以就叫左豆乳雜菜鍋黎飲個湯+暖下胃~炸雞翼都炸得好好味~ 好香口!好正!

火炙系列都燒得好好~ 我地叫左火炙三文魚壽司同火炙虎蝦壽司

炸雞翼都炸得好好味~ 好香口!好正!