同朋友黎到食餐便飯,每日都有叫餸套餐跟飯例湯。叫左個白菜仔炒牛肉(菜好新鮮炒得好好食,一d都唔老,牛肉份量好多D菜都炒到好好食,唔會過火)豆豉蒸倉魚(等左一陣,真係即叫即蒸,魚好新鮮魚肉好滑平時好少出街食蒸魚,覺得好易蒸老同鞋哂,但都係比好多枱客食緊蒸魚吸引住,魚同豆豉咸香送飯一流)兩個餸要左一個飯,另外每個餸可加$28由例湯轉燉湯,見到虫草花燉雞湯即刻加左兩個,黎到有d O哂咀以燉湯黎講真係好大碗好抵飲,而且仲好足料最後仲叫左個例牌海南雞飯,個油飯好大碗,飯好硬身,而且無乜油香,d雞既皮好肥肉較少。推介樽裝奶茶,夠凍夠香滑,係甜左少少。真心推介住附近同收工既人黎食晚飯,又方便又抵又好食。下次會晏就再黎試下佢d多士同紅豆奶茶。
同朋友黎到食餐便飯,每日都有叫餸套餐跟飯例湯。

D菜都炒到好好食,唔會過火)

豆豉蒸倉魚(等左一陣,真係即叫即蒸,魚好新鮮魚肉好滑

以燉湯黎講真係好大碗好抵飲,而且仲好足料

推介樽裝奶茶,夠凍夠香滑,係甜左少少。