Hiring
$12,000-$15,000
Monthly (Negotiable)
$12,000-$15,000
Monthly (Negotiable)
2018-12-13 705 views
有時候收工就想食下宵夜,番屋企途中,甘岩見到地鐵站間爭鮮做緊8折優惠。一於去望下啦。咦都好多選擇,壽司類就有8折。帆立貝壽司一盒6件,每件都有一粒帆立貝咖。不過就無乜鮮味咖啦海膽壽司:食到有小小腥味,而且都好多海膽,我覺得幾好食。反而大粒魚籽就一般般,係太腥同啲飯好濕。我寧願下次買哂淨海膽壽司。什錦壽司,自己夾左幾件3蚊壽司。中意食芥辣八爪魚🐙,小小哄鼻,八爪魚一粒粒又特別好食!赤貝夠爽都好食!下面果兩件我以爲係星鰻,點知食落先知係燒汁八爪魚😭😭我吾中意☹️☹️不過爭鮮真係窮人恩物,質素其實都吾係好差,當然吾可以同其他食店作比較,但爭鮮都算又多選擇又夠飽!簡簡單單又一餐,吾錯!

帆立貝壽司
一盒6件,每件都有一粒帆立貝咖。不過就無乜鮮味咖啦

簡簡單單又一餐,吾錯!
2018-12-08
$45 (Last Night Supper)