2023-11-02 251 views
Happy Halloween 🎃早兩日放喺story詢問度極高嘅餐廳🖤呢間餐廳有室內同埋戶外嘅用餐位置,一步近餐廳範圍已經感受到濃厚嘅節日氣氛,員工都非常熱情親切🥰去到嘅時候戶外嘅枱幾乎已經被坐滿,所以我哋就揀咗室內位置🙌🏻見到個環境,已經好想影相📸所以我都極速揀好想食嘅嘢之後再慢慢影:1️⃣Chicken Quesadillas呢道係香辣雞肉墨西哥餡餅,好鍾意佢香濃口味嘅雞肉同埋芝士餡料,烤焗過後唔會太dry,保有moisture😋醬方面仲有3款,包括有牛油果醬、酸忌廉同埋Salsa,大推酸忌廉🙌🏻食落冇咁滯2️⃣ Quattro Formaggi呢道係四式芝士🧀薄餅,鍾意食芝士嘅可以試吓,一焗完上枱嗰吓香氣四溢,不過份量有啲多🤣兩個人食嘅話淨係食佢都好飽,建議3個人或以上先好叫3️⃣Maialae Porchetta呢道係慢烤乳豬🐷都幾大份,咁啱係個脾位,啲肉幾嫩滑,而個皮烤到好脆卜卜,食落sharp sharp聲,同埋就算我哋影相影咗一輪先慢慢開始切開佢,啲肉都仲係冒晒煙😍4️⃣Exotic Breeze呢杯係由熱情果、芒果、菠蘿、香蕉同埋lemonade調製嘅非酒精飲品🍹飲落好refresh
Happy Halloween 🎃

早兩日放喺story詢問度極高嘅餐廳🖤

見到個環境,已經好想影相📸
所以我都極速揀好想食嘅嘢之後再慢慢影:
1️⃣Chicken Quesadillas

2️⃣ Quattro Formaggi

3️⃣Maialae Porchetta

4️⃣Exotic Breeze
呢杯係由熱情果、芒果、菠蘿、香蕉同埋lemonade調製嘅非酒精飲品🍹飲落好refreshing,唔會太甜,而且微氣泡,飲落唔會太頂胃👏🏻

整體嚟講,呢度環境真係好靚好chill,有啲想下次係日頭嘅時候嚟坐戶外,應該會係另一番風味🏝️