同事係雜誌見到呢間野既廣告,講到話係日本直送新鮮食材班同事最後就決定左係呢度攪farewell party,係我去外國之前送我最後一"餐"!一去到之前已經醒目訂位,所以唔係等左好耐,之後侍應姐姐仲話你地咁多人坐卡位出出入入唔方便,不如坐番普通位啦!我地梗係即刻話好啦!求之不得tim呀!我最怕迫迫窄窄!一去到已經點菜,我地一共order左魚生壽司串燒等等,唔洗5分鍾魚生已經送上!嘩一大盤咁片片都咁靚,真係流曬口水最抵讚係甜蝦,真係好大條! (最衰掛住食冇影相)壽司我就覺得佢地呢度D魷魚同燒壽司好好食! 最正係佢地有限定壽司,唔知係咪時時有呢?呢度既熟食其實都唔差過壽司同魚生,因為佢地夠曬新鮮熱辣辣! 我自己最欣賞就係天婦羅,炸粉唔厚夠曬薄! 熟食仲有提供唔同既汁比你點,夠曬多元化總括黎講,今餐真係好抵比,而且一大班人氣分好好!下次返黎香港一定要再約埋一大班人擦過!
同事係雜誌見到呢間野既廣告,講到話係日本直送新鮮食材
我地梗係即刻話好啦!求之不得tim呀!我最怕迫迫窄窄!
空間寬敞,走廊位唔會撞到人
大大個產地直送牌,食材方面親身試過可以相信
嘩一大盤咁片片都咁靚,真係流曬口水
最抵讚係甜蝦,真係好大條! (最衰掛住食冇影相)

各式壽司都好正,無論係燒既定生既都正正子!

所有食物都比班大食得掃清lu
2012-11-03
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
各式壽司都好正,無論係燒既定生既都正正子!
所有食物都比班大食得掃清lu
  • 甜蝦