同男友喺荃新天地睇完戲,聞到好香韓燒味就被吸引咗過去啦。 餐廳門口位仲有小王子場景可以影相打卡📸。小王子🤴粉絲絕對唔可以錯過。 咁啱我哋被安排坐喺卡位,牆身仲有位可以叉電添,相當貼心嘅安排。🥰 一坐低,店員先上前菜小碟,有泡菜、芽菜、辣青瓜🥒、生菜、沙律🥗。之後仲幫我哋喺個爐邊加上芝士🧀同蛋漿,好似平時去韓國食韓燒都係咁,仲可以無限量添加。亦都可以揀加埋啲泡菜落蛋漿兩溝,又或者可以淨蛋漿都得。啲蛋整出嚟好香,好好味。 個menu 好靚呀😍,成張聖誕卡咁,我哋揀咗個小王子獨一無二套餐,有特級牛肋骨、貝身肉、韓式秘製醬油豬五花、黑毛豬背肉、梨汁雞肉、炑八特製護心肉、大紅蝦。🦐 個特級牛肋骨超長呀,肉質鮮嫩。其他每款肉都有其獨特味道,最欣賞就係炑八特製護心肉,牛味濃郁,肉質超滑。如果唔想就咁食肉,仲可以包生菜食,有另一食法,而且無咁熱氣。 可以揀迷你泡菜煎餅或者飲品,我哋揀咗飲品荔枝梳打同夏恩菠蘿梳打🍹。兩杯都好好飲,又可以解渴,正呀! 惠顧任何一個小王子套餐加$98就可以限量換購小王子座檯無線充電器。
同男友喺荃新天地睇完戲,聞到好香韓燒味就被吸引咗過去啦。

2020-11-24
Type of Meal