2021-05-02 1579 views
話說老公個嫲嫲以前好鍾意去永麗園食飯,所以今日老公就話想食下嫲嫲以前鍾意嘅味道!星期六大概七點去到,好彩仲有最後一張枱,啱啱好入到座🤣🌟 全日二人餐$288涼菜主菜都可以四揀一,我哋就揀咗雞絲拉皮同埋黃金蝦仁,另外仲包左楊家小湯包一籠,同埋兩碗四川擔擔麵,可以揀辣同唔辣,我哋兩個就叫咗唔辣,不過下次我哋可能會試吓食辣因為覺得唔辣嗰個好似冇咁有風味,另外仲有兩杯金桔檸檬。✨$288有前菜有湯包仲有黃金蝦仁,再加兩碗擔擔麵同飲杯,性價比係絕對高嘅,至於前菜呢我覺得麻麻,比較好食嘅會係黃金蝦仁同湯包,湯包係好多湯汁,個皮嘅厚薄度都算啱啱好,至於四川擔擔麵,唔知係咪因為我叫咗唔辣所以我感覺削咗少少,等我下次試埋辣既擔擔面再update大家😆

🌟 全日二人餐$288

雞絲拉皮
黃金蝦仁
四川擔擔麵(唔辣)