其實我都唔想重出江湖😭,但係呢間野真係福味龍,個滷肉飯啲肉,我食咗28年滷肉飯我都未見過啲滷肉飯可以少得咁可憐!重點係可憐😅😅個麻辣牛肚絲啲牛肚,淋到我以為佢炆咗成年先出爐🤣🤣🤣仲要條牛肚絲入邊多咗舊牛展😂😂但係舊牛展啲肉係散㗎,各位聽住啲牛展係會散㗎😂😂😂最出色呢就係碗雞肉飯,唔講唔知我以為我食緊雞湯飯😂😂😂啲汁多到可以攞嚟飲,阿姐我下次應該同你講分湯😅😅😅但係講嚟講去個甜不辣仲正,我未試過食甜不辣食到我,以為喺度食緊甜酸擦子膠😂😂以上我都係誇張咗少少但係試過一次你就知道我講嘅嘢冇九成都有七成中而嘢飲方面我覺得最好飲嘅都係佢哋嘅招牌珍珠奶茶,走奶走珍珠走甜🥰🥰呢杯招牌珍珠奶茶真係全店最好飲嘅,真心支持!😊😊😊如果各位想飲熱嘅嘢我強烈推薦你哋飲桂圓紅棗茶,💕💕💕飲完你就知道咩叫做此味只有天上有🥰🥰真係好好飲㗎信我唔記得講如果你哋想啲嘢普普通通,記得一定要嗌個生菜,肉躁燙青菜,肉躁同青菜比例啱啱好😍連啲湯汁都比較少啲人真係一絕,記得食完之後隻滷蛋最後品賞,佢隻滷蛋嘅味道真係特別清澈,😘食完啲重口味嘅嘢最啱食返隻無味嘅滷蛋😁😁😁希望各位睇完之後多多支持呢間台灣野順便再分享多一單嘢,姐姐下次

順便再分享多一單嘢,姐姐下次你唔想借叉電器,你唔好攞住部蘋果話你用三星叉電😂😂😂😂你同事喺後邊望住你😂😂😂

完!
2021-05-09