2010-10-13 63 views
是日晚餐, BLT combo - blt burger fat fries, cream soda A & W cream soda 第一次飲, 非常有忌廉味, 冇玉泉咁甜, 我個人就一般般fries 外脆內熱, 單叫要$30up咁貴, 最起碼炸薯條/塊都一定要逹到基本要求, 配菜沙律及青瓜夠酸 bit burger 個招塊就省得唔夠令, 塊牛肉 好乾好碎, 無咩味, 要7成熟, 個待應就話等於 middle 熟, 個range 莫非由5成開始計, 5成=生, 10成=全熟 ?上碟見個包都幾靚, 塊肉幾厚, 7成熟都ok, 塊肉咁乾既原因, 我本人以有限既經驗話我知 - 因為塊肉唔夠油, d 人所謂既肉汁, 我覺得其實根本係油, 一啖咬落去, 有油流出, 有油有肉味, 塊肉就一定唔會乾, blt burger 收咁貴, 應該要做得平衡一點, junk food 幾貴都係 junk food, 會食都唔會諗住少油多菜健康d架啦

A & W cream soda 第一次飲, 非常有忌廉味
, 冇玉泉咁甜, 我個人就一般般

上碟見個包都幾靚, 塊肉幾厚, 7成熟都ok,

BLT burger