2022-11-14 903 views
週末我哋柴娃娃走入長洲,原先諗住去一間打卡餐廳食晏,點知當日老闆話只得飲品☕️🍹冇其他食物供應,我哋只好飲完咖啡之後就過隔離搵食。見到一間餐廳裝修幾好,又歡迎狗狗入內,所以便坐低開始叫餐。我哋本來叫咗四個意粉兩個蛋餅,但係老闆娘(前Hotcha成員)出錯咗個Order除咗蜆肉意粉朋友話好食之外,其餘三個意粉都令人失望😰我哋都覺得好鹹,尤其是我個拿破崙意粉,簡直令人失望:只係好重口味嘅茄汁加一兩條切碎咗嘅細腸仔😓但係碟意粉成為$128,我朋友以為係一碟$78嘅意粉🙄另外朋友都覺得佢個蟹肉意粉超鹹雖然老闆娘為我碟拿破崙意粉再加白酒煮,但係仍然係好鹹😨不過可取之處就係地方坐得舒適又dog-friendly🐻‍❄️
雖然老闆娘為我碟拿破崙意粉再加白酒煮,但係仍然係好鹹😨
不過可取之處就係地方坐得舒適又dog-friendly
🐻‍❄️
2022-11-12
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)