2021-08-06 259 views
落雨🌧都唔影響我飲果茶嘅心情😊。茶星人E.Tea好鬼愛香港🇭🇰❤️🐒,店舖內有好多香港字樣鎖匙扣供顧客購買。Red Bull同埋茶星人E.Tea 合作,推出咗全新嘅飲料 🥤,用Red Bull溝入飲料入邊,充清新鮮感🤩。小妹我本身好鐘意食百香果☺️,於是我點咗Red Bull 芝芝百香蘋果 700ml ($38)。依杯係沙冰混合咗蘋果🍎及百香果,再加入整罐Red Bull,上面加上一層厚厚芝士奶蓋。芝士奶蓋非常濃稠竭身,我將芝士奶蓋撈勻到整杯沙冰,沙冰好幼細,帶有百香果香氣和鮮甜蘋果🍎味,Red Bull亦令成杯沙冰充滿能量🔥。
落雨🌧都唔影響我飲果茶嘅心情😊。

Red Bull 芝芝百香蘋果
TakeAway