2018-05-11
環境好有氣氛👍🏼,服務員一般,無加一服務費。泰北菜,食物擺設好整齊乾淨,不過有一點真係要留意一下,就係水💧一般侍應都會問你要distilled water 💧 or sparkling water 💧咁我就答左要distilled water 點支佢就攞左一支已開蓋玻璃樽水黎放低,好自然已開蓋的你就會以為係免費,不過見呢樽又唔係普通水,係Scotland威士忌國出嘅水,我就問一問侍應呢支係原裝嘅水定係只係用番個樽入落去嘅普通水,佢答我係原裝水💧⋯⋯我再問要收錢嗎?佢先答要收$60元,無問題的,水💧係靚嘅亦值得,不過如果下次可以原裝俾我自己開,客人一定理解要收費,同埋如果又可以進步啲,可以同客人講聲要收費😊整體上係好,不妨一試👍🏼
Coconut ice cream
芒果