2021-07-31 418 views
🍽 大勝丼 (旺角)旺角彌敦道594-596號旺角新城5樓🐽今日介紹黃店大勝丼,今次食嘅所有食物都好唔錯。呢度出名海鮮丼,料足味美,飯同味噌湯仲可以任添㗎~而家外賣仲有八折好抵食㗎!大勝角切魚生便當 $118 (🧡🧡🧡🧡)​便當配料好豐富,除咗有角切魚生外,仲有一片片嘅刺身,切得好厚啖啖肉😋 另外炸蠔香脆多汁,蟹子沙律同單點嘅份量差唔多🤣照燒鯖魚丼 $85(🧡🧡🧡🤍)鯖魚煎得香脆,肉質嫩滑,配合埋照燒汁以及蔥花同食,好送飯🥴底下仲有醃蘿蔔,好開胃。桂花烏龍冷泡茶、白桃烏龍冷泡茶 $10(🧡🧡🧡🤍)桂花味同白桃味好香濃清新🥴推介推介炸芝士年糕 $38 (🧡🧡🧡🤍)外皮香脆,年糕煙韌甜甜地,芝士香濃😋蟹籽沙律 $42 (🧡🧡🧡🤍)入面有蟹柳、沙律醬、蟹子同埋好多青瓜絲。唔知道有冇人同我一樣都好鍾意沙律醬,呢度俾咗滿滿嘅沙律醬,唔使驚食到最尾冇哂醬🤣(5分滿分,🤍=0.5分)⁣⁣​環境:🧡🧡🧡價錢:🧡🧡🧡🤍味道:🧡🧡🧡🤍抵食指數:🧡🧡🧡🤍⁣⁣​
🍽 大勝丼 (旺角)
旺角彌敦道594-596號旺角新城5樓

大勝角切魚生便當 $118 (🧡🧡🧡🧡)​

照燒鯖魚丼 $85(🧡🧡🧡🤍)

桂花烏龍冷泡茶、白桃烏龍冷泡茶 $10(🧡🧡🧡🤍)
桂花味同白桃味好香濃清新🥴推介推介

炸芝士年糕 $38 (🧡🧡🧡🤍)
外皮香脆,年糕煙韌甜甜地,芝士香濃😋

蟹籽沙律 $42 (🧡🧡🧡🤍)

(5分滿分,🤍=0.5分)⁣⁣​
環境:🧡🧡🧡