2021-12-23 42 views
今日同朋友過咗嚟旺角度行街,要講到嘢食最底有最多選擇,梗係過嚟位於朗豪坊嘅food court啦😚💕 而且我會食依間新加坡菜,味道好正宗,而且成個餐都只係幾十蚊,性價比極高💗😆我就叫咗一個海南雞飯配雞湯分量超多,一個餐去邊有晒冬瓜湯、海南雞同埋油飯,必食推介😝🌟 海南雞肉質好鮮嫩,仲有好香嘅蔥油味😊我朋友就叫咗喇沙米線同樣的份量好多,食到勁飽😆 裏邊仲有好多豆卜,非常入味,而且唔會覺得辣🥳另外加咗一個小食拼盤,裏面有沙嗲、魚餅、春卷、同埋一隻雞翼都只係$38 ,勁抵食,做餐前小食一流😁最後嘢飲叫咗金橘蜜同埋蜜桃花茶解渴清涼又好味😋 買單都只係$200,非常抵食,以後都會繼續過嚟食❣️

我就叫咗一個海南雞飯配雞湯

我朋友就叫咗喇沙米線

另外加咗一個小食拼盤,裏面有沙嗲、魚餅、春卷、同埋一隻雞翼
都只係$38 ,勁抵食,做餐前小食一流😁

最後嘢飲叫咗金橘蜜同埋蜜桃花茶