2014-12-07 1201 views
今日同老公仔去左大澳行,行到4,5點出返黎,係東涌諗緊食咩之際。見到有塊好大嘅banner寫住360燒烤,見佢平平地198任食就諗住試下,都覺得唔好食就由佢啦!間野係公園仔入面,一啲都唔起眼,我地都要搵左陣先搵到,見佢舖頭啲櫈都疊起左,咩都未set好(佢地6:00開始,我地5:45冇野做已經到左門口)。佢出面個環境都幾靚,就算唔食野,飲酒傾計都十分唔錯。到差唔多時間,老細拎左啲新鮮海鮮出黎,有蝦,蟶子,蟹,瀨尿蝦,蜆,全部都好生猛,扎扎跳。店入面就有平時正正常常個啲野食,丸,豬(成寸厚),牛,雞,魚(全部都腌得好入味)。雪糕就係雀巢細細杯個啲(有紅豆,芝麻,芒果,朱古力,雲尼拿)。佢邊爐個湯係自己煲嘅豬骨湯,我地扔左啲蜆同蟹腳落去滾,超甜超好飲,本身我打邊 。爐一向唔食麵,因為個湯底,我都食左半個烏冬。老細仲會自己燒啲特別海鮮俾我地(鮑魚,龍蝦仔......),每人一件,超正。可能佢岩岩轉左手啦,唔係好多人去,我地慢慢食,食左3.5鐘,老細仲要好鬼nice tim~~~唔係影左好多相

唔係影左好多相
Other Info. : 野飲要加40蚊,佢得茶同水任飲