2024-04-07 404 views
第一次食中菜omakase😂😂$660/位,啤酒任你飲,完全吳需要你去諗食咩,服務員只會問你有咩吳食,有咩係過敏,有冇人食素,有冇人係海鮮素.一行10人食左10度菜,以為細細碟,點知!個份量係你估吳到禁大同精致.小食:1.椒鹽鮮魷2.鹽酥雞松菇3.避風塘茄子4.七味豆腐海鮮:1.蒜蓉(素翅)蒸大聖子(第一次食素翅代替粉絲)2.豉椒炒大聖子3.呢個不得了👇吉烈日本刺身帶子配(魚子醬)4.荷葉花雕蒸花甲蜆(一粒沙都冇)5.黃金蝦,避風塘蝦(竟然幫你剝埋殼)主菜:6.小二醉雞鍋(絶)7.咕嚕肉8.蒜蓉乾煎牛仔骨菜:9.乾鍋椰菜花煲(需然辣,但會好想接住食)10.鮑汁荷葉飯.啤酒吳記得飲左幾支啦,最小都有30支。總括黎講以中菜大排檔個價錢聽落係貴但你食完離開後,會覺得好底,因為我地本身諗住去下場,結果....最少有5個朋友嘔住走😂😂😂食物真係你估佢吳到諗住係小炒店,點知又岀奇地似私房菜.諗住一定會吳飽,點知食到第6度菜已經飽到講吳到野.諗住任飲會比限時,點知我地飲左4鐘.成晚全場啲人又唱歌,又跳舞我真係吳知自已去左咩地方夠竟係食店?酒吧?夜店
第一次食中菜omakase😂😂
$660/位,啤酒任你飲,
完全吳需要你去諗食咩,

小食:
1.椒鹽鮮魷
2.鹽酥雞松菇
3.避風塘茄子
4.七味豆腐

海鮮:
1.蒜蓉(素翅)蒸大聖子(第一次食素翅代替粉絲)
2.豉椒炒大聖子
3.呢個不得了👇
吉烈日本刺身帶子配(魚子醬)
4.荷葉花雕蒸花甲蜆(一粒沙都冇)
5.黃金蝦,避風塘蝦(竟然幫你剝埋殼)

主菜:
6.小二醉雞鍋(絶)
7.咕嚕肉
8.蒜蓉乾煎牛仔骨

菜:
9.乾鍋椰菜花煲(需然辣,但會好想接住食)
10.鮑汁荷葉飯.

啤酒吳記得飲左幾支啦,最小都有30支。

總括黎講
以中菜大排檔個價錢聽落係貴

食物真係你估佢吳到
諗住係小炒店,點知又岀奇地似私房菜.
諗住一定會吳飽,點知食到第6度菜已經飽到講吳到野.
諗住任飲會比限時,點知我地飲左4鐘.

成晚全場啲人又唱歌,又跳舞
我真係吳知自已去左咩地方
夠竟係食店?酒吧?夜店