2011-03-08 361 views
呢間甜品店位置偏闢,如果唔係朋友推荐&帶路,淨係行開個幾條大街的我一定唔知!!!間店的招牌幾得意幾醒目,不過間店唔大,2大group人已經坐左一半!! 去到要等3mins左右。不過,店員(老闆??)好nice~ 見到我地要等位,即刻開幾張凳俾我地左,不過我地成班友仔第一次幫襯,凈係顧著睇佢個餐牌&藝人相!! 朋友一直大力推荐佢的‘榴槤奶凍’ &‘榴槤金露’,可惜奶凍賣哂.... ="[[ , 於是我地點左‘榴槤金露’ & ‘楊枝金露’,果然無推荐錯~‘榴槤金露’:雖然價錢有小小貴,但比我想像的大碗,而且勁重榴槤味,出乎意料地,有一大塊榴槤肉,而且D肉的味更啃,應該係我食過的榴槤甜品,最重榴槤味,最好食ge~ 對於鐘意食榴槤的朋友仔應該係一大享受~ =]]]最後,我地走的時候,店員(老闆??)都有派卡片俾我地每一個,仲好nice甘問今日的食物點~!!!!!!! (應該係新開無耐,自己經營的小店吧~)overall, 好好的服務態度,好有心機& dum本的甜品,相比起機械式,冷漠的連鎖甜品店,我會更鐘意/支持呢一類的小商店~!!!!!! =]]]]

2011-03-07
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$35 (Last Night Supper)
  • 榴槤金露
  • 楊枝金露