2022-01-30 96 views
餐廳以風峇里島及波希米亞風為主題,以米白色的乾花、亞麻布和波希米亞風的籐椅作裝飾,一入到餐廳已經感覺到好舒服,好Relex!*雖然個鳥巢Hammock真係好港女,但一場來到都係要打下卡Pan-Fried Norwegian Salmon Fillet w/ Cauliflower Rice (Keto friendly)香煎挪威三文魚柳配椰菜花飯 $128有椰菜花飯已經加咗十分🤣!三文魚煎得幾好,一嚟成條三文魚唔散,二嚟三文魚嘅外皮煎得夠香,但魚肉同時唔會太乾柴👍🏻!但唯一要挑剔嘅地方係整份椰菜花飯都比較鹹!Oudemansiella Raphanipies /Spaghetti Aglio e Olio黑皮雞樅菌蒜香欖油意大利麵 $102意粉整體都可以,意粉麵質有咬口,用蒜香橄欖油炒唔算好油膩,炒得夠乾身🍝!另外意粉加入一種好特別嘅菇菌類,叫「黑皮雞樅菌」🍄,食落都幾有趣!但同樣地,整份意粉都係偏鹹!法式焦糖卡士達梳乎厘班戟 $128雖然個梳乎厘要等差唔多20分鐘,但果然冇令我失望😍❤️!梳乎厘入口綿滑,有空氣感但又唔會食落成口風!表面淋上吉士醬,再火炙表面嘅焦糖至焦黃,食落超香!抵讚
香煎挪威三文魚柳配椰菜花飯
香煎挪威三文魚柳配椰菜花飯 $128
黑皮雞樅菌蒜香欖油意大利麵
黑皮雞樅菌蒜香欖油意大利麵 $102
法式焦糖卡士達梳乎厘班戟
法式焦糖卡士達梳乎厘班戟 $128
雖然個梳乎厘要等差唔多20分鐘,但果然冇令我失望😍❤️!梳乎厘入口綿滑,有空氣感但又唔會食落成口風!表面淋上吉士醬,再火炙表面嘅焦糖至焦黃,食落超香!抵讚!👍🏻
2022-01-24
香煎挪威三文魚柳配椰菜花飯