2020-12-11 470 views
我們一行四人,二人一枱坐隔離,下午茶時段去,當時人唔多,得兩三枱客。點餐時,男職員態度非常惡劣,又大聲又惡,極度冇禮貌,點下午茶餐時朋友想叫下午茶餐連熱檸水,男職員話要加$3,一般認為熱飲唔洗另加錢,朋友好好禮貌問咁咩飲品唔洗加錢,男職員指住餐牌好大聲話:餐牌咪寫左囉!原來系泰式飲品/咖啡奶茶唔洗加錢,到我想要凍柚子蜜問可唔可以少甜,男職員再次以非常不爽的態度回答可以,態度差成咁我朋友已經好唔gur,只希望佢啲食物質素可以救番。另一位朋友點左冬蔭公牛腩湯河,黎到牛腩超瘦!好似牛肉乾咁,仲要好un唔林,大概有6舊細牛肉乾。輪到我ge船麵,睇落好正常,點知湯餸粉都系唔熱ge,只可勉強叫溫,完全唔熱,重點系湯有陣怪味,形容唔到果種味有幾怪。另外叫左個木瓜沙律,諗住清清酸酸地開吓胃,點知超~~辣!!完全入唔到口,木瓜絲仲要切唔斷,真系好差...全部朋友食唔到,辣得好過份,浪費左成碟野。成餐只得豬肋骨同牛仔骨叫正常少少,起碼熱。冇服務冇質素無一可取,一定冇下次。
成餐只得豬肋骨同牛仔骨叫正常少少,起碼熱。
冇服務冇質素無一可取,一定冇下次。