2014-05-04 1991 views
難得黎到中環,當然唔可以食快餐,要食下d有特色既野,因為依到都算多,今次就去左依個永樂園,原來依到最出名既係熱狗,當然就即刻入去地庫,坐低食番個雙腸熱狗同飲杯凍奶茶先番家。雙腸熱狗好快就黎喇,一黎到佢d沙律醬就已經吸引著我雙眼,橙色既沙律醬多到流出包既前面,兩條香腸雖然十分之幼,不過同個包係好夾既,準備拎起已經感受到個包好熱,食落口,個麵包係十分脆口,而個腸既皮都整得脆,最鍾意係個沙律醬,甜甜地唔太酸,好好味,而杯凍奶茶,茶既味道非常突出,奶味都夠,唔錯,都幾滑,熱奶茶應該仲正。而永樂園有分到兩層,地面個層主力就做外賣,地庫層就係堂食,係地庫食野既感覺都幾特別,雖然餐廳都有少少殘,不過都坐得幾舒服,格局就似茶記。可以一試嫁。