2008-05-06 127 views
上個月同朋友出cwb行街, 因未食飯就出唻, 叫朋友陪我食個tea, 咁o岩見到呢間就入. 我淨係叫左一個餐(因為個朋友已經食左野). 冬陰公海鮮金邊粉, 個湯底都幾辣, 不過我鍾意.勁足料海鮮, 蝦都有幾隻. 最正係個粉, 好彈牙. 雖然個日淨係食左呢個粉, 不過覺得好好味, 今次會去試下佢d dinner.最攪笑個度d waitress, 我估係泰國人, 好似有d唔明中文. 當我追個餐甜品西米露個陣, 佢好似扮明, 其實應該係唔明我追d乜. 但過左陣都係未唻. 我追另一個睇落高級d o既waitress, 諗住仲唔唻就唔要啦, 橫掂都唔係特別想食. 點知我見佢即刻裝比我地(我地坐o係卡座廚房位附近所以見到), 之前個waitress先走去幫手and拎比我地. 仲要比左2碗, 我地淨係叫左一個餐咋喎, 不過我地都照食, 點知賣單真係無收多錢. 賺左!

• 冬陰公海鮮金邊粉