係十年前 曾經有個台灣既朋友問我有無食過珍妮曲奇 我答佢 ᴡʜᴀᴛ 加黑人問號?! 最後發現原來好多亞洲籍遊客都知呢個香港出名既𝒥𝑒𝓃𝓃𝓎 𝒷𝒶𝓀𝑒𝓇𝓎 每次去台灣 朋友們都指定要呢個手信 所以今次我買左𝟛罐四味奶油曲奇 𝟚罐係圓形$𝟟𝟝 𝟛𝟚𝟘𝕘 𝟙罐係正方形$𝟡𝟘 𝟛𝟠𝟘𝕘每次買圖案都唔一樣 不過都係圍繞住熊𝟜款曲奇都好好味 好鬆脆 好香 好正 最愛係咖啡花 咖啡既香味好濃 好鬆軟 一食係想食多塊 但係一罐真係得好幾塊 所以要忍一忍 如果唔係真係會好肥要注意既係 1. 要比ᴄᴀsʜ! 2.係要排隊(男朋友嚇親 完全唔知原來錦出名 而且佢都係第一次聽到𝒥𝑒𝓃𝓃𝓎 𝒷𝒶𝓀𝑒𝓇𝓎) 不過好快就買到! 3.唔好比周圍既鋪呃左 尖沙咀得𝟙間有買 其他既係扮𝒥𝑒𝓃𝓃𝓎 𝒷𝒶𝓀𝑒𝓇𝓎畫同罐既質感係完全唔同嫁 高級好多 後話 見到好多人話員工態度好差 但係我覺得佢地幾好 因為我唔小心夾多$𝟚𝟘埋單 員工係叫住我還返比我 如果唔係我比多左都唔知

每次買圖案都唔一樣 不過都係圍繞住熊

𝟜款曲奇都好好味 好鬆脆 好香 好正

要注意既係
1. 要比ᴄᴀsʜ!