2006-08-14
今日同個frd去食野,佢想食日本野,成日見呢間"一"咁多人排隊都想試好耐啦,5點9去以為唔洗等,但都要等半個鐘,仲越來越多人等位,6點幾入到去又要吧枱,係出面等果陣熱到死,諗住叫野飲,點知有個侍應俾左2杯提子汁我地話唔洗$試飲,唔錯,不過酸左小小,正想落order要杯的時候聽到附近有枱話order過杯冇試個杯咁好味,即刻唔想叫=.=開頭覺得呢到好似幾high咁好似西餐服務咁,但係當我聽到壽司吧入面成日整跌野,砰砰bombom咁,嚇死人,d師傅應該小心dd!!但係都仲未阻到我地睇魚的心情!真係好靚好壯觀!!到食野喇,我地叫左好多野食1,海膽花之戀:海膽好細塊睇到好多沙拉油2,三文魚sushi:好抵食9元咋!味道ok!!3,火燙蛋:最正呢個,又大件又低食都係$9!!但食完飽晒!4,海謄雞軟骨:但係唔知d海膽係邊到,不過幾好食夠脆!5,天婦羅:等左好耐,差d就唔想等,不過有d失望,太多炸章!件南瓜薄到成張紙咁!d蝦就夠大隻6,鰻魚牛油果卷:太多牛油果,蓋晒鰻魚味!要改善7,三文魚子烏冬:這個不錯,夠清淡8,軟殼蟹手卷:紫菜好脆,好正最後最正的係個菠蘿雪芭!好好食!!一定要食!!食咁多野都係2
1,海膽花之戀:海膽好細塊睇到好多沙拉油
2,三文魚sushi:好抵食9元咋!味道ok!!
3,火燙蛋:最正呢個,又大件又低食都係$9!!但食完飽晒!
4,海謄雞軟骨:但係唔知d海膽係邊到,不過幾好食夠脆!
6,鰻魚牛油果卷:太多牛油果,蓋晒鰻魚味!要改善
7,三文魚子烏冬:這個不錯,夠清淡
8,軟殼蟹手卷:紫菜好脆,好正
最後最正的係個菠蘿雪芭!好好食!!一定要食!!
食咁多野都係200蚊到,都唔算貴丫!!d服務同環境都唔錯!!一定再黎!!