2023-08-07
銅鑼灣人氣放題餐廳-瀛豐放題料理專門店🤩超過180款港日泰美食任叫任食😍平時食嘅放題都係日式多,但呢度有埋泰國菜好特別😍而且環境舒適🥰而家仲可以套餐升級,加多$138就可以升級任食飛機直運生蠔、海膽帶子、任飲Hoegaarden、Stella生啤🍺生蠔大大隻🦪口感爽滑,非常新鮮👍🏻鍾意食生蠔就啱晒😚海膽帶子更加係我最愛😍帶子夾住海膽,海膽甘甜,帶子鮮味,絕對係最佳配搭😛刺身有珍寶赤蝦、三文魚、油甘魚、希靈魚、八爪魚、馬刀貝、北海道角螺、赤貝、醬油吞拿魚、白玉貝、泰式生蝦😍刺身鮮甜肥美🤤泰國菜方面有好多選擇🇹🇭好似泰式魚餅、泰式蝦餅、泰式肉碎包、泰式炸蛋、泰式鹵水豬手、乾炒泰式金邊粉、冬陰公蝦湯、泰式鳳爪、飛天通菜、泰式酸辣手撕雞、鹹魚炒芥蘭、泰式燒元貝、泰式燒羊腩、炭燒豬頸肉等等🤩超級正👍🏻我就最鍾意鹹蛋黃炒薯條🍟滿滿鹹蛋黃滋味😛除咗壽司、卷物、燒物、沙律、天婦羅、甜品、飲品外,亦都有好多特別嘅小食,好似麻辣小龍蝦、甘葉香蒜炒墨魚鬚、川式牛利、口水雞、尖椒皮蛋、涼拌青瓜、辣酒煮花螺、滷水豬耳等等🤩平時放題好少見,呢度都可以食到😝