2015-04-16 1469 views
 買了團購HKD 188 , 2 人晚餐, 需打電話2 日前預約, 一打電話就有人接聽就可以訂到, 又幾好禮貌7 點半到餐廳, 只有一台客人, 感覺休閒清靜, 所以毫不客氣坐了window sit. 不過玻璃幾多深色水積 (都唔禁影相), 都幾嚇人.....三文魚沙律, 幾新鮮爽口, 味道OK忌廉海鮮湯, 小量海鮮, 唔知點解內有酸味, 忍不住查詢之下原來加了青檸汁, 酸酸地都幾開胃, 幾特別黑椒牛柳配薯菜, 牛柳全熟狀態, 都頗乾, 反而格格薯即炸熱辣辣龍蝦意大利飯, 有一細半隻龍蝦, 只有一啖肉, 不過都多多龍蝦膏, 幾有驚喜, 意大利飯較淋, 味道OK迷你朱古力火爐, 朱古力味道幾香, 但份量太少, 其實都唔夠全部生果用. 到最後有部分生果都無朱古力醬.  空口食總括而言: 團購價錢, 值得一試, 份量還可, 但2 個男仔可能唔夠飽

三文魚沙律, 幾新鮮爽口, 味道OK
三文魚生菜沙律

Other Info. : 環境感覺休閒清靜, 坐得耐都唔會有趕你走有壓力, 侍應都幾NICE . 好有小店感覺 值得一去
2015-04-09
Dining Offer