2023-08-29 16 views
2023.08.13 dinner 終於嚟試呢間,食早飯!都係因為女友試過話食物唔錯先再嚟😅 呢晚唔算餓,所以只係叫咗一個意粉,加$15有個湯,再加一個小吃,唔夠就可以試埋佢嘅cake,因為叫主菜可以半價揀件蛋糕。但⋯⋯對我倆嚟講,呢度嘅食物好味過蛋糕🤨湯到先,好似係南瓜湯,好味但唔算夠熱牛油果大蝦芝士焗大啡菇到,幾香喎,但賣相唔夠靚,味道正常,都好味嘅⋯⋯未去到要拍掌😅 個白酒蜆肉意大利粉都唔錯,當然又係冇白酒味,意粉對我哋嚟講硬咗啲,蜆肉新鮮,都好味嘅。完成後,果然差少少,決定加$34揀埋件cake,呢件原價$68,但比較鐘意嘅味道都冇,之後揀咗芒果柚子蛋糕,因為睇到柚子,我哋都like 嘅😙 但就少少失望,唔知點解,蛋糕望落去係唔夠新鮮,第一啖味道都唔錯,中間好似有少少芝士味,但完全冇柚子味,整體成件蛋糕感覺唔夠新鮮,味道又一般,下次應該唔會再叫蛋糕!
2023.08.13 dinner

湯到先,好似係南瓜湯,好味但唔算夠熱
南瓜湯
牛油果大蝦芝士焗大啡菇
白酒蜆肉意大利粉
芒果柚子蛋糕
2023-08-13
$123.6 (Dinner)