2016-08-18 4827 views
同朋友慶祝生日, 佢地帶我上山頂食大餐~~~~~好耐冇上過山頂了.. 上一次上山頂應該係小學既時候!!上到山頂...果然係遊客聖地,好多人!! 仲好大霧..好檬..原來朋友帶我黎阿甘蝦餐廳 我地叫左美式秘製豬仔骨 ,牛排土豆泥串蝦, 肉丸長通粉~~美式秘製豬仔骨個底燶左,我地問侍應可唔可以換果個.. 佢換左俾我地.. (不過隔左幾星期,朋友望返張單發現收多左美式秘製豬仔骨份既錢!! ) 不過我地都冇同追討返,因為太遲發現,打電話去都冇意思,唯有下次CHECK清楚美式秘製豬仔骨味道幾好, 牛排土豆泥串蝦OK,肉丸長通粉OK ,不過唔算特別 仲ORDER左杯飲品, 送埋個閃光杯嫁!!! 岩哂我宜個大細路 侍應仲會問下我地問題, 我記得好似係問甘迺迪個女朋友/定老婆/情婦(唔記得左) 叫咩名, 我唔識答HAHA 所以冇免費飲品了 ><最後,燈熄了,侍應 把生日甜品給我~~佢地仲唱歌,跳舞~ 仲叫埋我跳~~ 好怕羞 HAHA食到好飽就搭車落山了
同朋友慶祝生日, 佢地帶我上山頂食大餐~~~~~

好耐冇上過山頂了.. 上一次上山頂應該係小學既時候!!

原來朋友帶我黎阿甘蝦餐廳

我地叫左美式秘製豬仔骨 ,牛排土豆泥串蝦, 肉丸長通粉~~

食到好飽就搭車落山了
2016-05-03
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday