好耐無同鄧小姐食飯,今日佢專程過大海,正當喺西隧塞緊車嘅時候,佢坐嘅巴士竟然猛烈向前撞!有部分人輕傷,好彩鄧小姐無事😮‍💨嚇死我啦!搵咗間門面睇落好舒服嘅西餐廳去定一定驚。鄧小姐嚟到餐廳時都驚魂未定,直接行過我張枱飛快上樓梯😨😨喂~我係度啊~咪走啊~可能呢餐情緒影響,大家都無乜食慾,卡津孜然雞扒好一般。無乜孜然味🤔冬陰公大蝦大通粉,味道正正常常,該有嘅冬陰公味沒有太明顯。長通粉時間煮得岩岩好,彈牙好食。但蝦仁用咗雪到醃唔入味嘅急凍貨🥺檸檬撻我哋一致認為難食,完全無檸檬味,又好多糖粉太甜。似叫急凍貨,唔係自己店整。不過,味道係唔錯,而且唔洗加錢嘅跟餐甜品。另外加錢叫咗杯latte,咖啡還需努力……只能視作一間比較乾淨企理嘅茶餐廳。而$158午市套餐,包湯、主菜、甜品、飲品,都算抵食!

檸檬撻我哋一致認為難食,完全無檸檬味,又好多糖粉太甜。
而$158午市套餐,包湯、主菜、甜品、飲品,都算抵食!